Influence of different factors on the course of autolysis in Lactococcus strains.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015679" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015679 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus.
Original language description
Byl testován vliv různých faktorů (pH, teplota růstu, NaCl, citrátový pufr) na lytickou aktivitu buněk jednoho autolytického laktokokového kmene a jednoho neautolytického laktokokového kmene; dále bylo testováno optimálního složení citrátového pufru (koncentrace citrátového pufru 0,05 mol.l-1, pH 5, koncentrace NaCl 15 g.l-1, kultivace do dobu 12 dnů při 13 °C), který byl použit pro stanovení autolytické aktivity kmenů.
Czech name
Vliv různých faktorů na průběh autolýzy u kmenů rodu Lactococcus.
Czech description
Byl testován vliv různých faktorů (pH, teplota růstu, NaCl, citrátový pufr) na lytickou aktivitu buněk jednoho autolytického laktokokového kmene a jednoho neautolytického laktokokového kmene; dále bylo testováno optimálního složení citrátového pufru (koncentrace citrátového pufru 0,05 mol.l-1, pH 5, koncentrace NaCl 15 g.l-1, kultivace do dobu 12 dnů při 13 °C), který byl použit pro stanovení autolytické aktivity kmenů.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů