All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Physiological changes of immobilized brewing yeast

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015897" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015897 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Studium fyziologických změn imobilizovaných pivovarských kvasinek

  • Original language description

    Tato práce byla zaměřena na studium fyziologických změn imobilizovaných pivovarských kvasnic Saccharomyces cerevisiae v kontinuálním reaktoru pri různých teplotách kultivace (15, 20 a 25°C). V průb?hu kontinuálního pokusu se sledovala životaschopnost volných a imobilizovaných kvasinek pomocí fluorescenčního barviva a průtokové cytometrie. Výsledky byly použity ke stanovení specifické rychlosti odumírání imobilizovaných kvasnic (Kd). Průtoková cytometrie byla dále použita ke sledování obsahu buněčného glykogenu a ke stanovení počtu pučících buněk.

  • Czech name

    Studium fyziologických změn imobilizovaných pivovarských kvasinek

  • Czech description

    Tato práce byla zaměřena na studium fyziologických změn imobilizovaných pivovarských kvasnic Saccharomyces cerevisiae v kontinuálním reaktoru pri různých teplotách kultivace (15, 20 a 25°C). V průb?hu kontinuálního pokusu se sledovala životaschopnost volných a imobilizovaných kvasinek pomocí fluorescenčního barviva a průtokové cytometrie. Výsledky byly použity ke stanovení specifické rychlosti odumírání imobilizovaných kvasnic (Kd). Průtoková cytometrie byla dále použita ke sledování obsahu buněčného glykogenu a ke stanovení počtu pučících buněk.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    EI - Biotechnology and bionics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů