Sucrose esters: Reaction Product Composition versus Preparation Method
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00015944" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00015944 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy
Original language description
Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato prácese zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC.
Czech name
Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy
Czech description
Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato prácese zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA525%2F03%2F0374" target="_blank" >GA525/03/0374: Antimicrobial Properties of the Fatty Acid Esters with Polyols</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů