All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Sucrose esters: Reaction Product Composition versus Preparation Method

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016338" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016338 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy

  • Original language description

    Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato prácese zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC.

  • Czech name

    Estery sacharosy: Složení produktů v závislosti na metodě přípravy

  • Czech description

    Při acylaci sacharosy může dojít k esterifikaci substrátu na různých hydroxylových skupinách v molekule sacharidu; stéricky preferovaná je poloha primární OH-6 v glukosové jednotce, avšak reagují také další (i sekundární) hydroxylové skupiny. Tato prácese zabývá sledováním závislosti složení reakčního produktu esterifikace sacharosy na zvolené metodě přípravy pomocí metod HPLC.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/GA525%2F03%2F0374" target="_blank" >GA525/03/0374: Antimicrobial Properties of the Fatty Acid Esters with Polyols</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek z 38. semináře o tenzidech a detergentech

  • ISBN

    80-86238-50-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    13-16

  • Publisher name

    VŠCHT Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Nov 25, 2005

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article