Fatty acids composition of chocolate sweets and spreads, ice chocolates and various icings
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016155" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016155 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev
Original language description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin)
Czech name
Složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek, ledových čokolád a různých druhů polev
Czech description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku čokoládových pochoutek a pomazánek, ledových čokolád a různých druhů polev. Složení mastných kyselin je z hlediska výživového nepříznivé (vysoký obsah nasycených mastných kyselin a zejména trans nenasycených mastných kyselin)
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek z XLIII.mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-46-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
15-19
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Strážnice
Event date
May 11, 2005
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—