Effect of Technological Procedures on Changes During Frying
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016299" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016299 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Effect of Technological Procedures on Changes During Frying
Original language description
Pork cutlets were prepared by frying on the pan, by deep fat frying, in a conventional oven and in convectomat with using different fat.
Czech name
Vliv technologických procesů na změny během smažení
Czech description
Vliv technologických procesů na změny během smažení
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/IAA2060404" target="_blank" >IAA2060404: Psychorheology of multiphase dispersion systems</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů