All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Phenotypical subspecies differentiation of Lactococcus lactis subsp. lactis and Lactococcus lactis subsp. cremoris

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016309" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016309 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris

  • Original language description

    Práce byla zaměřena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenů Lactococcus lactis kmenů. Na základě fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.

  • Czech name

    Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris

  • Czech description

    Práce byla zaměřena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenů Lactococcus lactis kmenů. Na základě fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2005

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů