Phenotypical subspecies differentiation of Lactococcus lactis subsp. lactis and Lactococcus lactis subsp. cremoris
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F05%3A00016309" target="_blank" >RIV/60461373:22330/05:00016309 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
Original language description
Práce byla zaměřena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenů Lactococcus lactis kmenů. Na základě fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.
Czech name
Fenotypické rozlišení poddruhů Lactococccus lactis subsp. lactis a Lactococcus lactis subsp. cremoris
Czech description
Práce byla zaměřena na fenotypickou charakterizaci 20 kmenů Lactococcus lactis kmenů. Na základě fenotypických vlastností byl pouze kmen NIZO B33 charakterizován jako Lactococcus lactis subsp. cremoris. Zbylých 19 kmenů bylo určeno jako poddruh lactis.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QF3163" target="_blank" >QF3163: Utilization of potential of wild strains of lactic acid bacteria in the dairy technology.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2005
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů