All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Speciation analysis of elements in cereal flours by liquid chromatography - inductively coupled plasma mass spectrometry

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017232" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017232 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/60461373:22340/06:00017283

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    angličtina

  • Original language name

    Speciation analysis of elements in cereal flours by liquid chromatography - inductively coupled plasma mass spectrometry

  • Original language description

    The article deals with phosphorus and trace element species fractionation in rye and maize flour by size exclusion chromatography and inductively coupled plasma mass spectrometry. Distribution of element species fractions and metal binding ability of a low molecular weight fraction are described.

  • Czech name

    Speciační analýza prvků v cereálních moukách kapalinovou chromatografií a hmotnostní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem

  • Czech description

    Článek se zabývá speciační frakcionací fosforu a stopových prvků v žitné a kukuřičné mouce spojením gelové permeační chromatografie a hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem. Popisuje distribuci frakcí prvkových specií a charakterizuje vazebnou kapacitu nízkomolekulární frakce pro kovové ionty.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2006

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Food Chemistry

  • ISSN

    0308-8146

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    99

  • Issue of the periodical within the volume

    1

  • Country of publishing house

    BE - BELGIUM

  • Number of pages

    10

  • Pages from-to

    158-167

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database