Influence of lipophilicity of monoacylglycerol emulsifier on the properties of model fat blends
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017783" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017783 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv lipofility monoacylglycerolového emulgátoru na vlastnosti modelových emulzí
Original language description
Růst lipofility monoacylglycerolového emulgátoru, tj.pokles HLB hodnoty ovlivňuje fyzikální vlastnosti margarínu. Pokles HLB ze 7 na 2 má za následek snížení velikosti částic emulze z 10 až na 4 μm, závislost velikosti částic na HLB je exponenciální.. Pokles HLB výrazně ovlivňuje reologii margarínu.
Czech name
Vliv lipofility monoacylglycerolového emulgátoru na vlastnosti modelových emulzí
Czech description
Růst lipofility monoacylglycerolového emulgátoru, tj.pokles HLB hodnoty ovlivňuje fyzikální vlastnosti margarínu. Pokles HLB ze 7 na 2 má za následek snížení velikosti částic emulze z 10 až na 4 μm, závislost velikosti částic na HLB je exponenciální.. Pokles HLB výrazně ovlivňuje reologii margarínu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 44. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
80-86238-97-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
40-43
Publisher name
Palma Tumys a.s.
Place of publication
Bratislava
Event location
Liptovský Ján, Slovensko
Event date
May 10, 2006
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—