Natural antioxidants from herbs and spices
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017808" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017808 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Natural antioxidants from herbs and spices
Original language description
Extracts from various herbs and spices are active as antioxidants in lipids, especially in lipid emulsions and as free radical scavengers. Several antioxidants are commercially applied.
Czech name
Přírodní antioxidanty z bylin a koření
Czech description
Extrakty z různých bylin a koření jsou aktivními antioxidanty v lipidech a zvláště v lipidových emulsích a působí také jako inaktivátory volných radikálů. Některé z nich nalezly již uplatnění v průmyslové praxi.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
European Journal of Lipid Science and Technology
ISSN
1438-7697
e-ISSN
—
Volume of the periodical
108
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
DE - GERMANY
Number of pages
18
Pages from-to
776-793
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—