Biosynthesis of food constituents: Amino acids. 1. The glutamic acid and aspartic acid group - a review
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017832" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017832 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Biosynthesis of food constituents: Amino acids. 1. The glutamic acid and aspartic acid group - a review
Original language description
This review article establishes a survey of selected principal biosynthetic pathways that lead to the important group of amino acids from the group of glutamic and aspartic acids.
Czech name
Biosyntéza složek potravin. Aminokyseliny 1. Skupina kyseliny glutamové a asparagové- přehledný článek
Czech description
Článek podává přehled základních biochemických cest vzniku důležité skupiny amino kyselin, jmenovitě skupiny glutamové a asparagové kyseliny.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/OC%20125" target="_blank" >OC 125: Characterisation and properties of important Maillard reaction products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
24
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
10
Pages from-to
1-10
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—