Biosynthesis of Food Constituents: Lipids. 1. Fatty acids and their derivatives- a review
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00017835" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00017835 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Biosynthesis of Food Constituents: Lipids. 1. Fatty acids and their derivatives- a review
Original language description
This review article gives a survey of the principal biosynthetic pathways that lead to the most important common fatty acids and their derivatives occurring in foods and feeds. Fatty acids are further subdivided to saturated fatty acids and unsaturated fatty acids.
Czech name
Biosyntéza složek potravin. Lipidy 1. Mastné kyseliny a jejich deriváty - přehledný článek
Czech description
Článek podává přehled základních biochemických cest vzniku důležitých mastných kyselin a jejich derivátů, vyskytujících se v potravinácha krmivech. Pozornost je věnována jak nasyceným, tak i nenasyceným mastným kyselinám.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Czech Journal of Food Science
ISSN
1212-1800
e-ISSN
—
Volume of the periodical
24
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
24
Pages from-to
193-216
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—