Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F06%3A00022535" target="_blank" >RIV/60461373:22330/06:00022535 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa
Original language description
Tepelná úprava krůtího masa pod vakuem vedla ke zlepšení jeho křehkosti a snížení hmotnostních ztrát při záhřevu. Křehkost byla vyšší zejména při nižších teplotách záhřevu; jako vhodná se ukazuje kombinace záhřevu při teplotě 60 °C po dobu 3 hodin. Hmotnostní ztráty při tomto způsobu záhřevu byly významně nižší než při použití vyšších teplot úpravy pod vakuem anebo po osmahnutí.
Czech name
Využití vakua při tepelném zpracování krůtího masa
Czech description
Tepelná úprava krůtího masa pod vakuem vedla ke zlepšení jeho křehkosti a snížení hmotnostních ztrát při záhřevu. Křehkost byla vyšší zejména při nižších teplotách záhřevu; jako vhodná se ukazuje kombinace záhřevu při teplotě 60 °C po dobu 3 hodin. Hmotnostní ztráty při tomto způsobu záhřevu byly významně nižší než při použití vyšších teplot úpravy pod vakuem anebo po osmahnutí.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
17
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—