All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Factors affecting viability of bifidobacteria in fermented dairy products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019180" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019180 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Faktory ovlivňující životaschopnost bifidobakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích

  • Original language description

    Aby fermentované výrobky vykazovaly zdraví prospěšné účinky, je nezbytné zajistit dostatečně vysoké počty probiotických mikroorganismů na konci fermentace a v průběhu skladování výrobku. Na životaschopnost a probiotické vlastnosti bifidobakterií má vlivcelá řada faktorů, z nichž některé jsou zmíněny. V další části jsou zmíněny výrobky obsahující bifidobakterie.

  • Czech name

    Faktory ovlivňující životaschopnost bifidobakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích

  • Czech description

    Aby fermentované výrobky vykazovaly zdraví prospěšné účinky, je nezbytné zajistit dostatečně vysoké počty probiotických mikroorganismů na konci fermentace a v průběhu skladování výrobku. Na životaschopnost a probiotické vlastnosti bifidobakterií má vlivcelá řada faktorů, z nichž některé jsou zmíněny. V další části jsou zmíněny výrobky obsahující bifidobakterie.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B06048" target="_blank" >2B06048: Microbiological risks at dairy processing - detection and preventative measures</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

  • Issue of the periodical within the volume

    104

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    16-21

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database