Consumption of antioxidants in Czech diet and possibilities to increase the antioxidant intake
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F07%3A00019199" target="_blank" >RIV/60461373:22330/07:00019199 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Příjem antioxidantů v naší stravě a možnosti jeho zvýšení
Original language description
Příjem antioxidanty by byl postačující, kdyby koncentrace volných radikálů v krevní plasmě nebyla příliš vysoká. Množství antioxidantů se zvýší příjmem zeleniny, vysoko vymílané mouky a některých nápojů.
Czech name
Příjem antioxidantů v naší stravě a možnosti jeho zvýšení
Czech description
Příjem antioxidanty by byl postačující, kdyby koncentrace volných radikálů v krevní plasmě nebyla příliš vysoká. Množství antioxidantů se zvýší příjmem zeleniny, vysoko vymílané mouky a některých nápojů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek z XLV. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-14-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
1-5
Publisher name
UNILEVER ČR, spol. s r. o.
Place of publication
Nelahozeves
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—