Colour changes of garlic
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020942" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020942 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Barevné změny česneku
Original language description
Během technologického zpracování dochází často ke vzniku zelených až modrozelených pigmentů, které způsobují snížení organoleptických vlastností produktů. Sledován byl vliv pH a teploty na vznikající barevný odstín a jeho intenzitu. Měření bylo prováděnov systému CIE.
Czech name
Barevné změny česneku
Czech description
Během technologického zpracování dochází často ke vzniku zelených až modrozelených pigmentů, které způsobují snížení organoleptických vlastností produktů. Sledován byl vliv pH a teploty na vznikající barevný odstín a jeho intenzitu. Měření bylo prováděnov systému CIE.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 26, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—