All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Colour changes of garlic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00020942" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00020942 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Barevné změny česneku

  • Original language description

    Během technologického zpracování dochází často ke vzniku zelených až modrozelených pigmentů, které způsobují snížení organoleptických vlastností produktů. Sledován byl vliv pH a teploty na vznikající barevný odstín a jeho intenzitu. Měření bylo prováděnov systému CIE.

  • Czech name

    Barevné změny česneku

  • Czech description

    Během technologického zpracování dochází často ke vzniku zelených až modrozelených pigmentů, které způsobují snížení organoleptických vlastností produktů. Sledován byl vliv pH a teploty na vznikající barevný odstín a jeho intenzitu. Měření bylo prováděnov systému CIE.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

  • ISSN

    1802-1433

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    May 26, 2008

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article