Detekce přídavku aromatizujících preparátů do vín
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021030" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021030 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Detekce přídavku aromatizujících preparátů do vín
Original language description
Práce byla zaměřena na stanovení charakteristických aromatických profilů vína Sauvignon a identifikaci přídavku umělého aroma dostupného na trhu v České republice s použitím metody SPME/GC/MS. Metodami senzorické analýzy bylo zjišťováno, zda lze lidskýmismysly rozpoznat přídavek aromatického preparátu a v jakém koncentračním rozmezí je přídavek pro hodnotitele chuťově příjemný.
Czech name
Detekce přídavku aromatizujících preparátů do vín
Czech description
Práce byla zaměřena na stanovení charakteristických aromatických profilů vína Sauvignon a identifikaci přídavku umělého aroma dostupného na trhu v České republice s použitím metody SPME/GC/MS. Metodami senzorické analýzy bylo zjišťováno, zda lze lidskýmismysly rozpoznat přídavek aromatického preparátu a v jakém koncentračním rozmezí je přídavek pro hodnotitele chuťově příjemný.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
CB - Analytical chemistry, separation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 5.seminář - Pivovarství a kvasné technologie
ISBN
978-80-7080-702-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
Ústav kvasné chemie a bioinženýrství
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Apr 3, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—