All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Statistical analysis of wheat flour quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021196" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021196 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Statistická analýza jakosti komerční pšeničné mouky

  • Original language description

    Vliv ročníku produkce byl v letech 2004-2006 posouzen na souboru 30 vzorků komerčních maloobchodních mouk, kdy kvalita byla popsána 18 znaky (parametry mouky, těsta, pečiva). Sledované mouky byly v průměru pekařsky slabší (obsah mokrého lepku a bílkovin26,6 a 12,6 %, číslo poklesu 324 s). Kvalita bílkovin nebyla mezi ročníky rozdílná, ale podobaly se měrné objemy v letech 2004-2005 (průměry 332, 336 a 363 ml?100g-1). Měrný objem koreloval s kvalitou bílkovin a těsta, penetrace střídy s počtem pórů na cm2.

  • Czech name

    Statistická analýza jakosti komerční pšeničné mouky

  • Czech description

    Vliv ročníku produkce byl v letech 2004-2006 posouzen na souboru 30 vzorků komerčních maloobchodních mouk, kdy kvalita byla popsána 18 znaky (parametry mouky, těsta, pečiva). Sledované mouky byly v průměru pekařsky slabší (obsah mokrého lepku a bílkovin26,6 a 12,6 %, číslo poklesu 324 s). Kvalita bílkovin nebyla mezi ročníky rozdílná, ale podobaly se měrné objemy v letech 2004-2005 (průměry 332, 336 a 363 ml?100g-1). Měrný objem koreloval s kvalitou bílkovin a těsta, penetrace střídy s počtem pórů na cm2.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník konference Aktuální poznatky pěstování, šlechtění, ochraně rostlin a zpracování produktů

  • ISBN

  • ISSN

    0139-6013

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Profi Press, s.r.o

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Troubsko

  • Event date

    Nov 13, 2008

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article