Continual enzymatic preparation of galacto ? oligosaccharides with partial optimalisation of retention time
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021221" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021221 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kontinuální, enzymová příprava GOS s částečnou optimalizací doby zdržení.
Original language description
Galaktooligosacharidy byly připraveny trangalaktosylační reakcí. Tato reakce je ovlivněna řadou faktorů, např. koncentrací substrátu, původem enzymu a teplotou. reakce yla provedena v kontinuálním a vsádkovém reaktoru. Jako substrát byla použita laktosave fosfátovém pufru. Byla optimalizována doba zdržení v reaktoru.
Czech name
Kontinuální, enzymová příprava GOS s částečnou optimalizací doby zdržení.
Czech description
Galaktooligosacharidy byly připraveny trangalaktosylační reakcí. Tato reakce je ovlivněna řadou faktorů, např. koncentrací substrátu, původem enzymu a teplotou. reakce yla provedena v kontinuálním a vsádkovém reaktoru. Jako substrát byla použita laktosave fosfátovém pufru. Byla optimalizována doba zdržení v reaktoru.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů 2008 - Výsledky přehlídek a sborník přednášek konference Mléko a sýry
ISBN
978-80-7080-695-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 24, 2008
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—