Analytical Approaches to Control Fusarium Toxins and their Metabolites in Cereals and Cereal-based Products: Critical Appraisal
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021254" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021254 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Analytical Approaches to Control Fusarium Toxins and their Metabolites in Cereals and Cereal-based Products: Critical Appraisal
Original language description
New trends in free and conjugated Fusarium toxins analysis, comparison of analytical method focused of LC-MS/MS and ELISA.
Czech name
Analytické přístupy ke kontrole fusariových mykotoxinů a jejich metabolitů v cereáliích a cereálních výrobcích: kritické zhodnocení
Czech description
Nové trendy v analýze volných a konjugovaných fusariových mykotoxinů, porovnání analytických metod se zaměřením na LC-MS/MS a ELISA.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 13th ICC Cereal and Bread Congress: Cereals worlwide in the 21st century: prezent and future
ISBN
978-84-612-4517-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
—
Publisher name
AETC ? Spanish association for Cereal Science and Technology
Place of publication
Madrid
Event location
Madrid
Event date
Jun 15, 2008
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—