Natural=healthy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021274" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021274 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
angličtina
Original language name
Natural=healthy
Original language description
Plants and agricultural crops contain toxic products of secondary metabolism of plants, which present risk for consumers. The highest risk from hygienic-toxicological point of view represent mycotoxins, monitored was also content of glycoalkaloids, calystegines, furanocoumarines, pyrrolizidine alkaloids and phytoestrogens.
Czech name
?Přírodní=zdravý?
Czech description
Rostliny a zemědělské plodiny obsahují toxické produkty sekundárního metabolismu rostlin, které představují riziko pro konzumenty. Nejvyšší riziko z pohledu hygienicko-toxikologické bezpečnosti představují mykotoxiny, sledován byl také obsah glykoalkaloidů, kalysteginů, furanokumarinů, pyrrolizidinových alkaloidů a fytoestrogenů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Chemické listy
ISBN
—
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Česká chemická společnost
Place of publication
Praha
Event location
Brno
Event date
Sep 9, 2008
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—