Fatty acids composition of some food products fat.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021308" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021308 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
Original language description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích. Některé výrobky měly vysoký obsah trans mastných kyselin.
Czech name
Složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích
Czech description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuku ve vybraných potravinářských výrobcích. Některé výrobky měly vysoký obsah trans mastných kyselin.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 26, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—