Fatty acids composition of fat products for baking and frying and potato chips.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F08%3A00021325" target="_blank" >RIV/60461373:22330/08:00021325 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
Original language description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuků určených na pečení a smažení a tuku bramborových hranolků. V některých výrobcích byl zjištěn vysoký obsah trans mastných kyselin.
Czech name
Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích
Czech description
Bylo stanoveno složení mastných kyselin tuků určených na pečení a smažení a tuku bramborových hranolků. V některých výrobcích byl zjištěn vysoký obsah trans mastných kyselin.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek XLVI. Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-54-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
—
Publisher name
Odborná skupina pro tuky, detergenty a kosmetickou chemii České společnosti chemické
Place of publication
Praha
Event location
Valtice
Event date
May 14, 2008
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—