Fatty acid composition of fat of chocolate products and breakfast cereals
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024367" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024367 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií
Original language description
V 45 sezónních čokoládových výrobcích, 13 cukrovinkách, 11 polevách na dorty a cukroví, 13 polevách na müsli tyčinkách a 27 výrobcích snídaňových cereálií bylo analyzováno složení mastných kyselin. Ze sezónních čokoládových výrobků pouze jeden vzorek mělobsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1% (41,7% z celkových mastných kyselin). Pouze 4 polevy na dorty měly obsah trans-nenasycených mastných kyselin nižší než 1%. Ze snídaňových cereálií mělo 12 vzorků obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1%.
Czech name
Složení mastných kyselin tuku čokoládových výrobků a snídaňových cereálií
Czech description
V 45 sezónních čokoládových výrobcích, 13 cukrovinkách, 11 polevách na dorty a cukroví, 13 polevách na müsli tyčinkách a 27 výrobcích snídaňových cereálií bylo analyzováno složení mastných kyselin. Ze sezónních čokoládových výrobků pouze jeden vzorek mělobsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1% (41,7% z celkových mastných kyselin). Pouze 4 polevy na dorty měly obsah trans-nenasycených mastných kyselin nižší než 1%. Ze snídaňových cereálií mělo 12 vzorků obsah trans-nenasycených mastných kyselin vyšší než 1%.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—