Flour composites - starch and bread characteristics
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022238" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022238 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva
Original language description
Přídavky 10 a 20 % prosa, kukuřice, pohanky, sóji, lupiny, amarantu a quinoi k pšeničné mouce vznikají různé druhy kompozitní mouky s nutričním přínosem. Ve srovnání s pšeničnou moukou byl zjištěn příznivý vliv 10% přídavku sledovaných plodin na vlastnosti finálního výrobku. Vyšší koncentrace prosa, sóji, lupiny, amarantu a quinoi naopak negativně ovlivnila amylografické maximum i senzorické charakteristiky pečiva.
Czech name
Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva
Czech description
Přídavky 10 a 20 % prosa, kukuřice, pohanky, sóji, lupiny, amarantu a quinoi k pšeničné mouce vznikají různé druhy kompozitní mouky s nutričním přínosem. Ve srovnání s pšeničnou moukou byl zjištěn příznivý vliv 10% přídavku sledovaných plodin na vlastnosti finálního výrobku. Vyšší koncentrace prosa, sóji, lupiny, amarantu a quinoi naopak negativně ovlivnila amylografické maximum i senzorické charakteristiky pečiva.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
ISBN
978-80-86238-72-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
40
Pages from-to
—
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
praha
Event date
Nov 11, 2009
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—