All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Flour composites - starch and bread characteristics

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022238" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022238 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva

  • Original language description

    Přídavky 10 a 20 % prosa, kukuřice, pohanky, sóji, lupiny, amarantu a quinoi k pšeničné mouce vznikají různé druhy kompozitní mouky s nutričním přínosem. Ve srovnání s pšeničnou moukou byl zjištěn příznivý vliv 10% přídavku sledovaných plodin na vlastnosti finálního výrobku. Vyšší koncentrace prosa, sóji, lupiny, amarantu a quinoi naopak negativně ovlivnila amylografické maximum i senzorické charakteristiky pečiva.

  • Czech name

    Kompositní mouky - charakteristiky škrobu a pečiva

  • Czech description

    Přídavky 10 a 20 % prosa, kukuřice, pohanky, sóji, lupiny, amarantu a quinoi k pšeničné mouce vznikají různé druhy kompozitní mouky s nutričním přínosem. Ve srovnání s pšeničnou moukou byl zjištěn příznivý vliv 10% přídavku sledovaných plodin na vlastnosti finálního výrobku. Vyšší koncentrace prosa, sóji, lupiny, amarantu a quinoi naopak negativně ovlivnila amylografické maximum i senzorické charakteristiky pečiva.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Proceedings of the 5th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-72-2

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    40

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    praha

  • Event date

    Nov 11, 2009

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article