CLASSIFICATION OF BARLEY USING VIBRATION SPECTROSCOPY AND MULTIVARIATE ANALYSIS
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00023847" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00023847 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
TŘÍDĚNÍ JEČMENŮ POMOCÍ VIBRAČNÍ SPEKTROSKOPIE A MULTIVARIAČNÍ ANALÝZY
Original language description
Tato práce je věnovaná využití FT-NIR a FT-IR spektroskopie v kombinaci s analýzou hlavních komponent (PCA ? principal component analysis) pro třídění vzorků ječmenů různých odrůd a hybridů na základě jejich chemického složení a genetického původu.
Czech name
TŘÍDĚNÍ JEČMENŮ POMOCÍ VIBRAČNÍ SPEKTROSKOPIE A MULTIVARIAČNÍ ANALÝZY
Czech description
Tato práce je věnovaná využití FT-NIR a FT-IR spektroskopie v kombinaci s analýzou hlavních komponent (PCA ? principal component analysis) pro třídění vzorků ječmenů různých odrůd a hybridů na základě jejich chemického složení a genetického původu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QH91053" target="_blank" >QH91053: Improvement of barley grain quality using donors with differentiated content of natural compounds with ambivalent nutritional effects</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Potravinárstvo
ISBN
—
ISSN
1337-0960
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
—
Publisher name
HACCP Consulting
Place of publication
Nitrianske Hrnčiarovce
Event location
Nitra, Slovensko
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—