NEW TRENDS IN CLASSIFICATION AND QUALITY ESTIMATION OF BEE POLLENS
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024333" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024333 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
NOVÉ TRENDY VE TŘÍDĚNÍ A HODNOCENÍ KVALITY OBNOŽKOVÝCH PYLŮ
Original language description
Táto práce je věnovaná třídění souborů vzorků a obnožkových včelích pylů neznámého botanického původu pomocí následujících postupů: kombinace spektroskopické a multivariační analýzy naměřených spekter a spektroskopického stanovení barvy. Pro určení botanického druhu vzorků byly použité referenční vzorky květových a monoflorálních včelích pylů.
Czech name
NOVÉ TRENDY VE TŘÍDĚNÍ A HODNOCENÍ KVALITY OBNOŽKOVÝCH PYLŮ
Czech description
Táto práce je věnovaná třídění souborů vzorků a obnožkových včelích pylů neznámého botanického původu pomocí následujících postupů: kombinace spektroskopické a multivariační analýzy naměřených spekter a spektroskopického stanovení barvy. Pro určení botanického druhu vzorků byly použité referenční vzorky květových a monoflorálních včelích pylů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Potravinárstvo
ISBN
—
ISSN
1337-0960
e-ISSN
—
Number of pages
10
Pages from-to
—
Publisher name
HACCP Consulting
Place of publication
Nitrianske Hrnčiarovce
Event location
Nitra, Slovensko
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—