Assessment of Olfactory Perception with a Commercially Available Set of Odours
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024360" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024360 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Posouzení čichového vnímání prostřednictvím komerčně dostupné sady pachů
Original language description
Cílem práce bylo určit čichový práh prostřednictvím komerční sady pachů Sniffin´ Sticks. Test obsahoval 3 části: určování vůní, práh detekce butan-1-olu a rozlišování vůní trojúhelníkovou zkouškou. U nikoho z testovaných osob nebyla zjištěna anosmie, aleu dvou byla zjištěna hyposmie.
Czech name
Posouzení čichového vnímání prostřednictvím komerčně dostupné sady pachů
Czech description
Cílem práce bylo určit čichový práh prostřednictvím komerční sady pachů Sniffin´ Sticks. Test obsahoval 3 části: určování vůní, práh detekce butan-1-olu a rozlišování vůní trojúhelníkovou zkouškou. U nikoho z testovaných osob nebyla zjištěna anosmie, aleu dvou byla zjištěna hyposmie.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
104
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
—
UT code for WoS article
000282081800007
EID of the result in the Scopus database
—