All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Resistant Starch in Potatoes and Potatoes Products

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024362" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024362 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor

  • Original language description

    Brambory jsou významným zdrojem rezistentního škrobu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených a vařených skladovaných bramborách, v bramborových hranolcích, bramborových chipsech a v sušených bramborových kaších. Vysoký obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. V sušených bramborových kaších nebo v bramborových hranolcích byl obsah velmi podobný obsahu zjištěným v uvařených bramborách. V bramborových chipsech byl obsah rezistentního škrobu ve srovnání s uvařenýmibrambory nižší.

  • Czech name

    Rezistentní škrob v bramborách a výrobcích z brambor

  • Czech description

    Brambory jsou významným zdrojem rezistentního škrobu. Obsah rezistentního škrobu byl stanoven v syrových, vařených a vařených skladovaných bramborách, v bramborových hranolcích, bramborových chipsech a v sušených bramborových kaších. Vysoký obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. V sušených bramborových kaších nebo v bramborových hranolcích byl obsah velmi podobný obsahu zjištěným v uvařených bramborách. V bramborových chipsech byl obsah rezistentního škrobu ve srovnání s uvařenýmibrambory nižší.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny

  • ISBN

    978-80-7375-384-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

  • Publisher name

    Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Brno

  • Event date

    Jan 1, 2010

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article