Resistant starch in selected food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024366" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024366 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rezistentní škrob ve vybraných potravinách
Original language description
Cílem práce bylo stanovit obsah rezistentního škrobu v luštěninách, bramborách, bramborových hranolkách, zipsech, těstovinách, sušenkách a snídaňových cereáliích. Nejvyšší obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. Nižší obsah než v bramborách byl nalezen v luštěninách. V dalších vzorcích byl obsah rezistentního škroby nízký.
Czech name
Rezistentní škrob ve vybraných potravinách
Czech description
Cílem práce bylo stanovit obsah rezistentního škrobu v luštěninách, bramborách, bramborových hranolkách, zipsech, těstovinách, sušenkách a snídaňových cereáliích. Nejvyšší obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. Nižší obsah než v bramborách byl nalezen v luštěninách. V dalších vzorcích byl obsah rezistentního škroby nízký.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
—
ISSN
1802-1433
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—