Changes of lipids during microwave heating in minced fish flesh
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024364" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024364 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase
Original language description
Cílem práce bylo sledovat změny lipidů mletého rybího masa kapra a makrely během mikrovlnného ohřevu. Změny ve složení mastných kyselin po mikrovlnném ohřevu byly z výživového hlediska nevýznamné.
Czech name
Změny lipidů během mikrovlnného ohřevu v rybím mase
Czech description
Cílem práce bylo sledovat změny lipidů mletého rybího masa kapra a makrely během mikrovlnného ohřevu. Změny ve složení mastných kyselin po mikrovlnném ohřevu byly z výživového hlediska nevýznamné.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek z XLVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
ISBN
978-80-86238-75-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
—
Publisher name
UNILEVER ČR, spol. s r. o.
Place of publication
Nelahozeves
Event location
Železná Ruda
Event date
Jan 1, 2010
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—