Toast bread - a possibility of objective crumb evaluation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F10%3A00024426" target="_blank" >RIV/60461373:22330/10:00024426 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Toustový chléb - možnost objektivního hodnocení střídy
Original language description
Texturní analýza 5 vzorků toustových chlebů dvou výrobců byla provedena obrazovou analýzou. Mezi světlým a tmavým druhem nebyl prokázán statisticky významný rozdíl, ale podařilo se rozlišit výrobce. Druh chleba byl určen parametry relativní podílem pórů,průměrnou plochou pórů a počtem pórů na cm2. Textura speciálních druhů toustového chleba (máslový, cereální a supersandwich) se od standardních významněji nelišila.
Czech name
Toustový chléb - možnost objektivního hodnocení střídy
Czech description
Texturní analýza 5 vzorků toustových chlebů dvou výrobců byla provedena obrazovou analýzou. Mezi světlým a tmavým druhem nebyl prokázán statisticky významný rozdíl, ale podařilo se rozlišit výrobce. Druh chleba byl určen parametry relativní podílem pórů,průměrnou plochou pórů a počtem pórů na cm2. Textura speciálních druhů toustového chleba (máslový, cereální a supersandwich) se od standardních významněji nelišila.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Volume of the periodical
7
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—