All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Doctoral studies at ICT Prague, Department of Carbohydrate Chemistry and Technology

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43891410" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43891410 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Doktorské studium na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha

  • Original language description

    Článek je věnován organizaci doktorského studia na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha. Základní témata oboru doktorského studia v denním studiu se týkají polysacharidů ? článek charakterizuje jednotlivé skupiny polysacharidů, uvádí používané techniky k jejich studiu, vybavenost pracoviště a související literaturu. Od roku 1993 úspěšně absolvovalo doktorské studium 20 studentů. V kombinovaném studiu se osvědčuje spolupráce doktorandů s potravinářským průmyslem.

  • Czech name

    Doktorské studium na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha

  • Czech description

    Článek je věnován organizaci doktorského studia na ústavu chemie a technologie sacharidů VŠCHT Praha. Základní témata oboru doktorského studia v denním studiu se týkají polysacharidů ? článek charakterizuje jednotlivé skupiny polysacharidů, uvádí používané techniky k jejich studiu, vybavenost pracoviště a související literaturu. Od roku 1993 úspěšně absolvovalo doktorské studium 20 studentů. V kombinovaném studiu se osvědčuje spolupráce doktorandů s potravinářským průmyslem.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Listy cukrovarnické a řepařské

  • ISSN

    1210-3306

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2011

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    202-205

  • UT code for WoS article

    000291115000010

  • EID of the result in the Scopus database