XLI. Symposium on new trends in food production and in food analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892776" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892776 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
XLI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 38 referátů, vystaveno 41 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma "Potraviny a výživa: současné inovační trendy" zahrnoval osm vyžádaných plenárních přednášek.
Czech name
XLI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 38 referátů, vystaveno 41 posterů a proběhly tři firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma "Potraviny a výživa: současné inovační trendy" zahrnoval osm vyžádaných plenárních přednášek.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
101
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce