Safe Nutrition 2011 - Fats in the diet
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43892856" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43892856 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Bezpečná výživa 2011 - Tuky ve výživě
Original language description
Přednášky: Moderní trendy ve výrobě tuků; Tuky - benefit nebo riziko pro zdraví?; Tuky ve výživě; Doplňky stravy, speciální tuky; Tuky ve výživě dětí; Příjem tuků v dietě - praktické aplikace
Czech name
Bezpečná výživa 2011 - Tuky ve výživě
Czech description
Přednášky: Moderní trendy ve výrobě tuků; Tuky - benefit nebo riziko pro zdraví?; Tuky ve výživě; Doplňky stravy, speciální tuky; Tuky ve výživě dětí; Příjem tuků v dietě - praktické aplikace
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
47
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce