All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evaluation of selected composite flours

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F11%3A43893087" target="_blank" >RIV/60461373:22330/11:43893087 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení vybraných druhů kompozitní mouky

  • Original language description

    Kvalitativní změny, způsobené přídavky 10-50 % celozrnných moukam z pšenice, žita, ječmene, ovsa a kukuřice, byly hodnoceny Zelenyho testem, číslem poklesu a metodou reteční kapacity. Ve srovnání se standardem byly hodnoty Zelenyho testu a číslo poklesunejméně olivněny celozrnnou pšeničnou, resp. ječnou a naopak nejvíce celozrnnou kukuřičnou moukou. Ve shodě s tímto byl se RK profily změnily minimálně v RK vody, zatímco RK kyseliny mléčné byly sníženy až téměř na polovinu. RK destilované vody naopak mírně rostla s vyšším podílem žita a ovsa.

  • Czech name

    Hodnocení vybraných druhů kompozitní mouky

  • Czech description

    Kvalitativní změny, způsobené přídavky 10-50 % celozrnných moukam z pšenice, žita, ječmene, ovsa a kukuřice, byly hodnoceny Zelenyho testem, číslem poklesu a metodou reteční kapacity. Ve srovnání se standardem byly hodnoty Zelenyho testu a číslo poklesunejméně olivněny celozrnnou pšeničnou, resp. ječnou a naopak nejvíce celozrnnou kukuřičnou moukou. Ve shodě s tímto byl se RK profily změnily minimálně v RK vody, zatímco RK kyseliny mléčné byly sníženy až téměř na polovinu. RK destilované vody naopak mírně rostla s vyšším podílem žita a ovsa.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2011

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlynářské noviny

  • ISSN

    1214-6374

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    22

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    10-12

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database