XLII. Conference of new trends in food production and new trends in food analysis
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894722" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894722 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Original language description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 30 referátů, vystaveno 32 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma "Současné potravinářské technologie a kvalita potravin" zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Czech name
XLII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Czech description
Na konferenci bylo českými a slovenskými účastníky předneseno 30 referátů, vystaveno 32 posterů a proběhly dvě firemní prezentace. Úvodní nosný blok na téma "Současné potravinářské technologie a kvalita potravin" zahrnoval sedm vyžádaných přednášek.
Classification
Type
M - Conference organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Skalský Dvůr, Česká republika
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
84
Foreign attendee count
12
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce