Adsorption, bleaching
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43894837" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43894837 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Adsorpce, odbarvování
Original language description
V této kapitole je popsána teorie adsorpce, zařízení a proces, aplikace procesu adsorpce v potravinářství a vliv procesu adsorpce na potraviny.
Czech name
Adsorpce, odbarvování
Czech description
V této kapitole je popsána teorie adsorpce, zařízení a proces, aplikace procesu adsorpce v potravinářství a vliv procesu adsorpce na potraviny.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob
ISBN
978-80-7418-086-6
Number of pages of the result
7
Pages from-to
221-227
Number of pages of the book
502
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—