Fermentation processes in food production
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43895044" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43895044 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Fermentační procesy při výrobě potravin
Original language description
Fermentační procesy používané při výrobě potravin a bioproduktů jsou popisovány obecně na základě rozboru jednotkových operací obecného mikrobiálního procesu: suroviny a příprava médií, příprava očkovacího materiálu, vlastní fermentační proces, bioreaktory, separační procesy, mikrobní biomasa a její zpracování, izolace a čištění konečného produktu a zpracování odpadů
Czech name
Fermentační procesy při výrobě potravin
Czech description
Fermentační procesy používané při výrobě potravin a bioproduktů jsou popisovány obecně na základě rozboru jednotkových operací obecného mikrobiálního procesu: suroviny a příprava médií, příprava očkovacího materiálu, vlastní fermentační proces, bioreaktory, separační procesy, mikrobní biomasa a její zpracování, izolace a čištění konečného produktu a zpracování odpadů
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Přehled tradičních potravinářských výrob
ISBN
978-80-7418-145-0
Number of pages of the result
11
Pages from-to
66-77
Number of pages of the book
570
Publisher name
Key Publishing s.r.o.
Place of publication
Ostrava
UT code for WoS chapter
—