The use of Preservatives in maize silages from crushed Ears
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23200020" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23200020 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Uplatnění konzervačních aditiv při silážování LKS kukuřice
Original language description
Úspěšnost fermentačního procesu pošrotovaných olistěných palic kukuřice je ovlivněna hlavně obsahem sušiny a podílem zrna v palici. Přídavek ověřovaných biologických aditiv zejména s enzymatickou složkou, zvýrazňuje fermentační proces a produkci LA a rychlejší acidifikaci silážované hmoty. Také přídavek močoviny v podmínkách pokusu příznivě působil na produkci LA i celkový obsah kyselin a hodnotu pH. Přídavek kyseliny mravenčí, resp. směsi kyselin, způsobil při optimální sušině celkovou redukci kvasnéhoprocesu.
Czech name
Uplatnění konzervačních aditiv při silážování LKS kukuřice
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
9. Medzinárodné sympózium Konzervovanie objemových krmív
ISBN
80-88872-10-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Výskumný ústav živočíšnej výroby v Nitre
Place of publication
Nitra
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—