Importance of crushing silage maize on Fermentation.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F00%3A23201017" target="_blank" >RIV/62156489:43210/00:23201017 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam délky řezanky silážní kukuřice na fermentační proces.
Original language description
V práci byly hodnoceny kukuřičné siláže s rozdílným obsahem sušiny (31-42 %) při rozdílné teoretické délce řezanky (4,8 a 20-40 mm) a vliv přídavku biologického aditiva. Siláže s kratší řezankou a s přídavkem inokulantu byly posouzeny podle fermentačníchukazatelů jako zdařilejší a stabilnější. V silážích s kratší řezankou bylo diagnostikováno menší množství kyseliny octové, méně alkoholu a větší podíl kyseliny mléčné.
Czech name
Význam délky řezanky silážní kukuřice na fermentační proces.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proceedings of the 8th International Conference Current Problems of Breeding, Health, Growth and Production of Cattle.
ISBN
80-85645-39-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
—
Publisher name
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Place of publication
České Budějovice
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—