Actual problems in maize ensilaged regards assessments of the fermenting process
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F99%3A23200022" target="_blank" >RIV/62156489:43210/99:23200022 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aktuální otázky při silážování kukuřice z pohledu hodnocení fermentačního procesu
Original language description
V práci byly hodnoceny aktuální technologické otázky při sklizni a konzervaci silážní kukuřice. Zvláštní pozornost byla věnována otázce aplikace biologických aditiv a jejich vliv na úroveň fermentačního procesu a ztráty sušiny při výrobě kukuřičných siláží. V práci je dále diskutován vliv délky a kvality řezanky na fermentační proces, včetně na produkci etanolu v silážích. Předností biologických inokulantů je vyšší tvorba (L+) laktátu v siláži, než v neošetřených silážích.
Czech name
Aktuální otázky při silážování kukuřice z pohledu hodnocení fermentačního procesu
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Pěstování kukuřice a výroba kukuřičné siláže
ISBN
80-7157-411-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
—
Publisher name
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
Place of publication
Brno
Event location
—
Event date
—
Type of event by nationality
—
UT code for WoS article
—