Chemical and physical characteristics of soft wheat flours
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43896945" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43896945 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk
Original language description
Pšenice je celosvětově nejrozšířenější obilovinou pro pekárenské využití. Specifikou pšeničné mouky je obsah lepkových bílkovin, které tvoří tzv. kostru výrobku. Lepkové bílkoviny tvoří cca 60 % celkových bílkovin zrna pšenice. Pro charakterizování lepkových bílkovin se využívá řada fyzikálních a chemických metod určující kvantitu a kvalitu bílkovin v pšeničné mouce.
Czech name
Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk
Czech description
Pšenice je celosvětově nejrozšířenější obilovinou pro pekárenské využití. Specifikou pšeničné mouky je obsah lepkových bílkovin, které tvoří tzv. kostru výrobku. Lepkové bílkoviny tvoří cca 60 % celkových bílkovin zrna pšenice. Pro charakterizování lepkových bílkovin se využívá řada fyzikálních a chemických metod určující kvantitu a kvalitu bílkovin v pšeničné mouce.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Pekař a cukrář
ISSN
1213-2403
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2012
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
39-42
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—