All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Chemical and physical characteristics of soft wheat flours

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F12%3A43896945" target="_blank" >RIV/60461373:22330/12:43896945 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk

  • Original language description

    Pšenice je celosvětově nejrozšířenější obilovinou pro pekárenské využití. Specifikou pšeničné mouky je obsah lepkových bílkovin, které tvoří tzv. kostru výrobku. Lepkové bílkoviny tvoří cca 60 % celkových bílkovin zrna pšenice. Pro charakterizování lepkových bílkovin se využívá řada fyzikálních a chemických metod určující kvantitu a kvalitu bílkovin v pšeničné mouce.

  • Czech name

    Chemické a fyzikální charakteristiky slabých mouk

  • Czech description

    Pšenice je celosvětově nejrozšířenější obilovinou pro pekárenské využití. Specifikou pšeničné mouky je obsah lepkových bílkovin, které tvoří tzv. kostru výrobku. Lepkové bílkoviny tvoří cca 60 % celkových bílkovin zrna pšenice. Pro charakterizování lepkových bílkovin se využívá řada fyzikálních a chemických metod určující kvantitu a kvalitu bílkovin v pšeničné mouce.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Pekař a cukrář

  • ISSN

    1213-2403

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2012

  • Issue of the periodical within the volume

    12

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    39-42

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database