All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Use of selected vegetable fats and oils for frying foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896576" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896576 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití vybraných rostlinných tuků a olejů pro smažení potravin

  • Original language description

    Výběr vhodného smažicího oleje je ovlivněn jeho stabilitou a dietologickým hlediskem. Oba parametry nejvíce ovlivňuje složení mastných kyselin oleje - obsah nasycených, monoenových, n-3 a n-6 polyenových kyselin. Toto složení a vhodnost použití olejů prosmažení je diskutována.

  • Czech name

    Využití vybraných rostlinných tuků a olejů pro smažení potravin

  • Czech description

    Výběr vhodného smažicího oleje je ovlivněn jeho stabilitou a dietologickým hlediskem. Oba parametry nejvíce ovlivňuje složení mastných kyselin oleje - obsah nasycených, monoenových, n-3 a n-6 polyenových kyselin. Toto složení a vhodnost použití olejů prosmažení je diskutována.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník prezentací XXIX. Mezinárodní kongres SKVIMP Výživa a regenerace - cesta k uzdravení

  • ISBN

    978-80-7177-975-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    96-98

  • Publisher name

    Česká lékařská společnost J.E.Purkyně

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Hradec Králové

  • Event date

    Mar 7, 2013

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article