Use of selected vegetable fats and oils for frying foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896576" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896576 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití vybraných rostlinných tuků a olejů pro smažení potravin
Original language description
Výběr vhodného smažicího oleje je ovlivněn jeho stabilitou a dietologickým hlediskem. Oba parametry nejvíce ovlivňuje složení mastných kyselin oleje - obsah nasycených, monoenových, n-3 a n-6 polyenových kyselin. Toto složení a vhodnost použití olejů prosmažení je diskutována.
Czech name
Využití vybraných rostlinných tuků a olejů pro smažení potravin
Czech description
Výběr vhodného smažicího oleje je ovlivněn jeho stabilitou a dietologickým hlediskem. Oba parametry nejvíce ovlivňuje složení mastných kyselin oleje - obsah nasycených, monoenových, n-3 a n-6 polyenových kyselin. Toto složení a vhodnost použití olejů prosmažení je diskutována.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník prezentací XXIX. Mezinárodní kongres SKVIMP Výživa a regenerace - cesta k uzdravení
ISBN
978-80-7177-975-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
96-98
Publisher name
Česká lékařská společnost J.E.Purkyně
Place of publication
Praha
Event location
Hradec Králové
Event date
Mar 7, 2013
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—