The effect of improvers to staling of bakery products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F13%3A43896946" target="_blank" >RIV/60461373:22330/13:43896946 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků
Original language description
Ve spolupráci se společností MILLBA-CZECH a.s. a VŠCHT Praha byla provedena rozsáhlá praktická studie, která se týká použití nových zlepšujících přípravků k prodloužení trvanlivosti a zpomalení stárnutí vybraných pekařských výrobků. Byly diskutovány výsledky provozních zkoušek prováděných na jaře 2012 ve vybraných pekárnách společnosti se zaměřením na reologické, penetrometrické a senzorické analýzy pečiva. Dále jsme se zaměřili na možnosti sledování procesu stárnutí pečiva pomocí instrumentálních metod(RTG, SEM, FT-IR).
Czech name
Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků
Czech description
Ve spolupráci se společností MILLBA-CZECH a.s. a VŠCHT Praha byla provedena rozsáhlá praktická studie, která se týká použití nových zlepšujících přípravků k prodloužení trvanlivosti a zpomalení stárnutí vybraných pekařských výrobků. Byly diskutovány výsledky provozních zkoušek prováděných na jaře 2012 ve vybraných pekárnách společnosti se zaměřením na reologické, penetrometrické a senzorické analýzy pečiva. Dále jsme se zaměřili na možnosti sledování procesu stárnutí pečiva pomocí instrumentálních metod(RTG, SEM, FT-IR).
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2013
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Ročenka pekaře a cukráře
ISSN
1231-241X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
2013
Issue of the periodical within the volume
únor
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
7
Pages from-to
46-52
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—