Crystallization of milk fat fractions
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43898439" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43898439 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Krystalizace frakcí mléčného tuku
Original language description
Aby bylo možné hodnotit proměnné složení mléčného tuku v průběhu roku, kdy se uplatňuje sezonní vliv krmení např. na měnící se poměr kyseliny palmitové a olejové, resp. hodnot jodového čísla, byla provedena frakční krystalizace mléčného tuku z roztoku vacetonu.
Czech name
Krystalizace frakcí mléčného tuku
Czech description
Aby bylo možné hodnotit proměnné složení mléčného tuku v průběhu roku, kdy se uplatňuje sezonní vliv krmení např. na měnící se poměr kyseliny palmitové a olejové, resp. hodnot jodového čísla, byla provedena frakční krystalizace mléčného tuku z roztoku vacetonu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník 52. Mezinárodní konference o olejích a tucích
ISBN
978-80-86238-67-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
85-88
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Humpolec
Event date
May 14, 2014
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—