All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Non-traditional seeds and their effect on technological behaviour of wheat flour

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43899290" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43899290 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Netradiční plodiny a vliv na kvalitu pšeničné mouky

  • Original language description

    Cílem práce bylo stanovit charakteristiky těsta z kompozitů pšenice s amarantem, quinoou, lupinou, konopím, tef nebo chia. Netradiční suroviny lze popsat jako netričně významné složky díky vysokému obsahu bílkovin, rozpustné vlákniny, beta-glukanů a rezistentního škrobu. Zeslabení lepkové sítě popsané testy na farinografu, extenzografu a mixolabu záviselo na typu a výši přídavku. Větší rozsah změn ve viskozitním chování byl podle amylografických křivek způsoben amarantem a tef.

  • Czech name

    Netradiční plodiny a vliv na kvalitu pšeničné mouky

  • Czech description

    Cílem práce bylo stanovit charakteristiky těsta z kompozitů pšenice s amarantem, quinoou, lupinou, konopím, tef nebo chia. Netradiční suroviny lze popsat jako netričně významné složky díky vysokému obsahu bílkovin, rozpustné vlákniny, beta-glukanů a rezistentního škrobu. Zeslabení lepkové sítě popsané testy na farinografu, extenzografu a mixolabu záviselo na typu a výši přídavku. Větší rozsah změn ve viskozitním chování byl podle amylografických křivek způsoben amarantem a tef.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: New procedures in utilisation of agricultural products improving food quality, safety, competitiveness and consumer?s nutritional and health benefit.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník konference Ingrovy dny 2014

  • ISBN

    978-80-7375-944-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    1-5

  • Publisher name

    Mendelova univerzita v Brně

  • Place of publication

    Brno

  • Event location

    Konference Ingrovy dny 2014

  • Event date

    Mar 5, 2014

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article