All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fruit and vegetable processing

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902052" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902052 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Zpracování ovoce a zeleniny

  • Original language description

    Kapitola popisuje základní principy průmyslového zpracování ovoce a zeleniny. Po úvodní části charakterizující předběžné operace společné pro všechny typy výrob (příjem suroviny, její skladování, čištění, třídění, odstranění nepoživatelných částí, loupání) jsou charakterizovány podmínky výroby základních typů ovocných a zeleninových výrobků. tj. kusovitých výrobků (kompoty, sterilovaná zelenina, sušené ovoce a zelenina, ovocné polotovary, ovocné pomazánky, kalných a čirých šťáv, šťávních koncentrátů.

  • Czech name

    Zpracování ovoce a zeleniny

  • Czech description

    Kapitola popisuje základní principy průmyslového zpracování ovoce a zeleniny. Po úvodní části charakterizující předběžné operace společné pro všechny typy výrob (příjem suroviny, její skladování, čištění, třídění, odstranění nepoživatelných částí, loupání) jsou charakterizovány podmínky výroby základních typů ovocných a zeleninových výrobků. tj. kusovitých výrobků (kompoty, sterilovaná zelenina, sušené ovoce a zelenina, ovocné polotovary, ovocné pomazánky, kalných a čirých šťáv, šťávních koncentrátů.

Classification

  • Type

    C - Chapter in a specialist book

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Book/collection name

    Vzorkování III potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání

  • ISBN

    978-80-86380-80-3

  • Number of pages of the result

    5

  • Pages from-to

    117-121

  • Number of pages of the book

    291

  • Publisher name

    Václav Helán - 2 THETA

  • Place of publication

    Český Těšín

  • UT code for WoS chapter