Meat processing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902053" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902053 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zpracování masa
Original language description
Kapitola popisuje základní principy průmyslového zpracování masa. Po úvodní části charakterizující porážení jatečných zvířat, provedení veterinární prohlídky, klasifikace jatečných těl, výseková a výrobní masa jsou charakterizovány podmínky výroby základních typů masných výrobků.
Czech name
Zpracování masa
Czech description
Kapitola popisuje základní principy průmyslového zpracování masa. Po úvodní části charakterizující porážení jatečných zvířat, provedení veterinární prohlídky, klasifikace jatečných těl, výseková a výrobní masa jsou charakterizovány podmínky výroby základních typů masných výrobků.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2016
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Vzorkování III potraviny, zemědělství, předměty běžného užívání
ISBN
978-80-86380-80-3
Number of pages of the result
11
Pages from-to
121-132
Number of pages of the book
291
Publisher name
Václav Helán - 2 THETA
Place of publication
Český Těšín
UT code for WoS chapter
—