All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Preparation of yogurts with added colostrum and hydrolysed lactose.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F16%3A43902677" target="_blank" >RIV/60461373:22330/16:43902677 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Příprava jogurtů s přídavkem mleziva a s hydrolyzovanou laktosou.

  • Original language description

    Cílem práce byla aplikace sušeného mleziva do fermentovaných mléčných výrobků s využitím enzymu pro hydrolýzu laktosy tak, aby byl produkt vhodný pro osoby s laktosovou intolernavcí. Pro tyto účely byla použita ?-galaktosidasa z Asp. oryzae s optimem pH v kyselé oblasti. Byl sledován růst jogurtové kultury, tvorba organických kyselin, senzorické a texturní vlastnosti.

  • Czech name

    Příprava jogurtů s přídavkem mleziva a s hydrolyzovanou laktosou.

  • Czech description

    Cílem práce byla aplikace sušeného mleziva do fermentovaných mléčných výrobků s využitím enzymu pro hydrolýzu laktosy tak, aby byl produkt vhodný pro osoby s laktosovou intolernavcí. Pro tyto účely byla použita ?-galaktosidasa z Asp. oryzae s optimem pH v kyselé oblasti. Byl sledován růst jogurtové kultury, tvorba organických kyselin, senzorické a texturní vlastnosti.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů